Bitcoin Prijs van Bitcoin Op Russisch-Crypto Exchange

Bitcoin Prijs van Bitcoin Op Russisch-Crypto Exchange Livecoin Hits $450k Na Serverbreuk

Cyberaanvallen lijken oneindig te zijn binnen de crypto-ruimte, omdat verschillende uitwisselingen gevallen van een veiligheidsinbreuk van cybercriminelen blijven registreren.

Een recent rapport onthult dat een Russische Cryptocurrency Exchange, Livecoin, zojuist een soortgelijk lot heeft ondergaan. Livecoin is naar verluidt Bitcoin Billionaire gehackt en heeft de controle over zijn servers verloren.

Livecoin registreert dagelijks ongeveer $16 miljoen aan transacties en wordt gerangschikt als de 173e Cryptocurrency Exchange op het internet.

Gezien de aanzienlijke hoeveelheid fondsen die dagelijks op de beurs worden verhandeld, kunnen de hackers de neiging hebben om hoge inkomsten te ontvangen door de manipulaties.

Zo zullen veel klanten hun geld verliezen als ze zich niet onmiddellijk bewust zijn van het feit dat er geen goede acties worden ondernomen.

De beurs had haar leden gewaarschuwd om te stoppen met het gebruik van de beurs toen ze de breuk opmerkten

Volgens het rapport hadden de hackers de wisselkoersen gedeeltelijk veranderd naar 10-15 keer de werkelijke waarde.

„De hackers hebben de wisselkoers voor Bitcoin aangepast van de gewone $23.000/BTC naar meer dan $450.000/BTC, Ether groeide van $600/ETH naar $15.000 en de XRP-prijs steeg van $0,27/XRP naar meer dan $17/XRP“, zoals in het rapport wordt uitgelegd.

Dit suggereert dat de hackers door de hogere tarieven enorme inkomsten kunnen afpersen bij klanten die misschien nog onwetend zijn over de inbreuk.

Het bedrijf vermoedt dat de aanval plaatsvond in de nacht van 23 op 24 december en is voorbereid op de laatste paar maanden.

De beurs schreef een bericht op haar officiële website, waarin ze de aanval verder toelichtte.