“Rich Dad” R. Kiyosaki spår $ 50k for Bitcoin i 2021, støtter Silver

Robert Kiyosaki, en amerikansk forretningsmann og forfatter av den personlige økonomiboken “Rich Dad Poor Dad”, spår nok en Bitcoin-milepæl i 2021.

Forfatteren mener at eiendelens pris er på vei mot $ 50 000-marken.

Hans følelser kommer etter at Bitcoin-prisen økte med 4,88% til $ 19 297 i skrivende stund. I en tweet delte han gleden over å investere i Bitcoin tidlig siden han ser en lys fremtid for eiendelen.

Da kryptovalutaområdet var vitne til en økning av institusjonelle investorer, ba Kiyosaki investorer som gikk glipp av Bitcoin for å kjøpe sølv. Forfatteren forutsier en økning i sølvprisen hvis USA vedtar Green New Deal-regningen foran Rep. Alexandria Ocasio-Cortez.

Kiyosaki bemerker at Silver og Bitcoin vil ha god avkastning for tidlige investorer. Interessant, forretningsmannen har gull på listen over verdier for investorer. I følge Kiyosaki:

“Glad for at jeg kjøpte Bitcoin. Deretter stopper du $ 50k. Muren av institusjonelle penger kommer 2021. Kjøp under $ 20 k. Hvis du savnet Bitcoin, kjøp Silver. Sølv skal flytte på grunn av AOCs Green New Deal. Amerika i trøbbel. Fremtidig lys for gull, sølv Bitcoin og gründere. ”

I slekt
Crypto-helg: Bitcoin spretter tilbake med $ 1500 gevinst, 4,7% for å slå ATH
Milliardær Ray Dalio endrer standpunkt til Bitcoin, sammenligner det med gull
Uke i korte trekk: Korrigering av kryptomarkedet utvider seg til 40 milliarder dollar

Opprinnelig indikerte forfatteren at han ville investere i Bitcoin og gull med sin stimuluskontroll. Kiyosaki bemerket at den amerikanske dollaren ikke er pålitelige penger, siden den kontrolleres av en gruppe rike mennesker som skapte dem.

Bitcoin godkjent av ledende økonomiske tall

Kiyosaki legger til den voksende listen over fremtredende figurer i finansverdenen for å støtte Bitcoin. For eksempel anser Bridgewater Associates-milliardærstifter Ray Dalio nå at Bitcoin og andre kryptovalutaer har etablert seg for å bli gulllignende aktivalternativer.

Dalios følelser kommer knapt en måned etter å ha kalt Bitcoins volatilitet som hovedårsaken til at det ikke kan være en alternativ kilde til rikdom. Han projiserte til og med et forbud fra regjeringer globalt.

Tilhengere av kryptovaluta mener sterkt at Bitcoin er et effektivt alternativ til gull. Spesielt ser det ut til at aktiviteter fra ledende økonomier støtter påstanden.

Nylig begynte Russland å selge sitt gull etter år med massiv akkumulering. Russlands bevegelse stammer fra koronaviruspandemiske effekter. I løpet av perioden forble Bitcoin stabilt mens gull viste langsom vekst.

De fleste russere trakk rundt 13,4 milliarder dollar i kontanter fra bankenes minibanker i mars. Det var også den bratteste devalueringen av nasjonal valuta på 18% på bare en måned.